TERUG

Case study

Shoe Level

over Shoe Level

Bij Shoe Level vind je de allernieuwste trends op het gebied van schoenen, accessoires en tassen. Een ruim assortiment aan biker boots, sneakers, slippers & sandalen, de allerfijnste pantoffels/sloffen en meer.

Case study

Oplevering webshop

Voor Shoe Level is de WooCommerce webshop opgeleverd met een maatwerk ontwerp. De webshop is multisite geprepareerd, met een toekomstige Europese uitbreiding in het achterhoofd.

Case study

Online marketing

Om direct omzet te creëren en naamsbekendheid op te bouwen, zijn Google Ads en affiliate campagnes ook direct opgezet en live gegaan. Deze creëren een snelgroeiende klandizie, terwijl de sociale kanalen parallel hieraan worden opgebouwd.

Case study

Maatwerk

Naast API koppelingen met o.a. het WMS en Instagram, zijn er voor Shoe Level aangepaste functionaliteiten gecreëerd. Zo is het mogelijk om in de back-end op eenvoudige wijze Influencers toe te voegen, welke op de front-end automatisch worden vertoond. De door de influencers gedragen producten worden op de Instagram feed herkend en deze worden automatisch gekoppeld en op verschillende pagina's getoond.
Bezoek website
Ga terug