TERUG

Case study

KpopFanShop

over KpopFanShop

De populariteit van K-pop muziek is explosief stijgende. KpopFanShop.com speelt hierop in en is bij uitstek dé online store in de Benelux geworden voor de leukste merchandise en producten van de grootste K-pop bands.

Case study

Oplevering webshop

Voor KpopFanShop.com is de webshop opgeleverd en in onderhoud genomen. De shop draait op een op maat gemaakt ontwerp en heeft een nadrukkelijke focus op PageSpeed & SEO.

Case study

SEO & PageSpeed

In plaats van betaalde campagnes is er bij dit project gekozen voor een volledig organische lange termijn SEO strategie. Naast goede content speelt PageSpeed hier een belangrijke rol in. Zo is de site geprepareerd voor een optimale PageSpeed. Als voorbeeld is de voorpagina bijv. slechts 502KB groot - relatief gezien zeer klein. Onder andere de Redis en Varnish cache zijn verder ingesteld voor een snelle ervaring op zowel de front- als de backend.

Case study

Product locaties

Om de workflow van orderverwerking te verbeteren, zijn er (met behulp van Custom Post Types en Advanced Custom Fields) product locaties aangemaakt binnen WooCommerce. Deze locaties zijn bidirectioneel koppelbaar aan producten. De product locaties worden vervolgens vertoond op de orderpicklijsten. Een efficiënte oplossing waarmee de hoge kosten van een Warehouse Management System zijn bespaard.
Bezoek website
Ga terug